"Ei se oo niiv vakavaa"

Minä

Pähkinänkuoressa...

Suomen Hierojakoulu, Seinäjoki - Koulutettu Hieroja.

Trainer4You - Hyvinvointivalmentaja, Kuntosaliohjaaja, Personal Trainer, Ravintovalmentaja. Olen APT, Auktorisoitu Personal Trainer. 

Spartan Academy - Kahvakuulaohjaaja, Fighter Trainer -ohjaaja, Toiminnallisen harjoittelun ohjaaja sekä Voimavalmentaja.

Les Mills - (Sh´Bam ja) BodyBalance ohjaaja

Zumba: Basic 1, Rhytms 2 & 3,  Zumba Toning, Zumba Gold & Zumba Step, Zumba Kids, Zumba Kids + junior -ohjaaja.

Strong Nation -ohjaaja.

Bailamama 4Venus -ohjaaja.

Wellness Mentor - Yoga Flex ohjaaja

ym. ryhmäliikunta.

Opiskelen Perinteistä jäsenkorjausta kolmatta vuotta. 

PilatesHealth -ohjaaja

Kuumakivihieronta

Kuivakuppaus

Intialainen päähieronta

Reikihoitaja, reiki 1 & 2

Suomen Energiahoitajien Taso 1 hoitaja. 

Opiskelen Kliinisen Hypnoterapian ammattilaiseksi. 

Kvanttihypnoosi

Brain Relief -hoitaja


Rakkaita harrastuksia ovat tankotanssi ja ilma-acrobatia <3 (hammoc ja rengastrapetsi). Ja mikä ikinä sillä hetkellä kutsuu. Aina vaan enemmän ja enemmän harrastan itseni kuuntelua, että kannattaakko aina harrastaa jotain. Välillä on vaan hyvä olla. Tutkiskella miten montaa eri keltaisen sävyä on auringonkukassa. 


Olen yhtä ja toista. Hieman kaikkea. Mutta en mitään. Olen minä ja seuraan intuitiotani sinne minne se viekään. Eilen tein sitä, tänään tätä ja huomenna toista. Pyrin pysymään erossa yhteiskunnan luomista "laatikoista". Olen oman elämäni luoja ja nappaan laatikoista itselleni sopivimmat asiat. Ja nautin joka hetkestä :) Joka ikisessä päivässä ja asiassa voi löytää pilkahduksen valoa joka valaisee koko paikan. 

Olen taustaltani Lähihoitaja (koulutusohjelma Ensihoito), Maaseutuyrittäjä sekä melkein valmis Tradenomi :) Minulla on kolme ihanaa poikaa sekä upea aviomies joka jaksaa päähänpistojani.

Aion opiskella läpi koko elämäni. Enemmän tai vähemmän. Oppimista on niin monenlaista. Mitä enemmän opiskelen, sitä enemmän haluan tietää. Elämä on oppimista, lapsellista uteliaisuutta.

Olen löytänyt paikan ja tilan jossa olen tällä hetkellä onnellinen; Haluan auttaa itseäni ja muita ihmisiä voimaan paremmin. Haluan olla ennaltaehkäisemässä vaivoja.

Asiakkaiden kanssa mennään heidän ehdoillaan. Edetään joko lempeästi tai asenteella, tarpeen mukaan. 

Tässä nyt, huomenna ehkä muualla. Nyt on hyvä tässä.