Suomen Energiahoitajat, BodyMind Energy Balancing, osa ll

05/13/2019

Takana äitienpäiväviikonloppu Tampereella Suomen Energiahoitajien "BodyMing Energy Balancing" -Energiakehon hoito -koulutusviikonlopussa. Huikee energia taas paikalla. Monenlaisia (mutta samanlaisia) ihmisiä samassa tilassa.

Mietippä esimerkiksi konserttia tai muuta tilaisuutta jossa olet ollut ja fiilis on ihan mieletön. Miksi? Me ollaan karkeasti sanottuna sähköinen järjestelmä joka on pääasiassa koostunut vedestä. Me ollaan energiaa ja sellainen myös ympäröi meidät. Tai oikeastaan huokuu meistä. Mietippä ihmisiä jotka näkee auroja. Ei peltoauroja :) vaan ihan ihmisen energiakenttiä. Aurallinen migreeni. Monelle ihan tuttu juttu. Okei. Ollaan vaikka siellä konsertissa. Paljon ihmisiä sulloutunut samaan paikkaan. Vieri viereen. Huikee energia. Meidän energiakehot lomittuu ja ikään kuin sulautuu yhteen. Ni ja sanoinko jo, että ihan huikee energia.

MIten toiset ihmiset "on vaan niin karismaattisia" tai "täyttää huoneen astuessaan sisälle". Toiset huomataan missä ikinä ovat ja mitä ikinä tekevät. Näillä ihmisillä on vahva energia. 

Yhdistämällä fyysisen- ja energiakehon hoidot saadaan vahva perushoitopaketti josta hyötyy ihan jokainen. Fyysisen kehon hoito nimensä mukaan hoitaa ihmisen fyysistä kehoa. Se on energeettistä jäsenkorjausta. Sillä rentoutetaan autonomista hermostoa jotta saadaan keho korjaamaan itse itseään. Fyysinen ja/tai psyykkinen stressi, positiivinen tai negatiivinen stressi (häät vs. hautajaiset). Stressi kerrostuu kehoon aiheuttaen jumiutumista ja tukkeumia. Ei virtaa veri, happi & aineenvaihduntatuotteet tukkeutuneisiin lihaksiin. "Hirvee stressi päällä ja hartiat ihan jumissa..." Kuulostaako tutulta? Hieronnalla ei yllä syvällä sijaitseviin tukoksiin. Kolari, lapsena tippunut puusta, kaatunut pyörällä, raskausajan muuttama keho. Kehon virheasennot muuttavat kehon tasapainoa ja on hankalia korjata. Kun keho pääsee purkamaan vanhaa stressiä pois, pääsee keho linjautumaan oikein. Vahva, vanha stressi voi ottaa useamman kerran ennen kuin se antaa periksi. Tähän päälle vielä energiakehon hoito niin loistava peruspaketti on kasassa. Joskus tarpeen on tunnekehon hoito, mutta siitä syksymmällä lisää. 

Kokemus: 

Itselläni on ilmeisesti raskausaika muuttanut lantion asentoa. Vatsa painoi tiltaten lantiota eteen. Pientä painetta alaselässä koko ajan. Pitkän aikaa kuvittelin sen olevan normaali asento ja salilla kyykyt ym. tein siis liian notkolla selällä. Kun tajusin asian, aloin keskittymään lantion alueen hallintaan. Jouduin koko ajan lihasvoimin pitää lantiota suotuisammassa asennossa. Silti tuntui paine ja lantion alue koko ajan kierroksilla. Kunnes viikonloppuna hoidon yhteydessä, ihan itsestään lantioni tilttasi taaksepäin narahtaen ruosteisen saranan lailla. Eli hoitaja ei vääntänyt kääntänyt yhtään mitään enkä itse tehnyt mitään. Jokin antoi periksi ja asento helpottui. Nyt totuttelen uuteen asentoon ja nähtäväksi jää miten se toimii :) Totuttelen, koska niin kauan olen kantanut itseäni virheellisessä asennossa. Toivottavasti tämä asento on pysyvä :)