Hoidot

Hypnoterapia

Hypnoosi on yksi ihmisen täysin luonnollisista mielentiloista, jonka kokee hetkittäin normaalin päivän aikana. Koet hypnoottisia hetkiä esim. ajaessasi autolla ja kun yhtäkkiä huomaat olevasi pidemmällä kuin ajattelitkaan. Kun unohdut tuijottamaan ulos kahvikuppi kädessä. Unelmoidessa. jne..... Hypnoosia pidetään yleensä muuntuneena tietoisuudentilana. Se on muuntunut tajunnantila, joka sijoittuu normaalin valvetilan ja nukahtamishetken väliin. Hypnoosi ei ole uni-, tiedottomuus- eikä tajuttomuustila, se ei myöskään aiheuta riippuvuutta eikä haitallisia tottumuksia. 

Jo tuhansien vuosien ajan hypnoosia tiedetään käytetyn monien sairaustilojen hoitamiseen ja erilaiseen henkiseen valmentautumiseen. Se on hyvin rentoutunut ja keskittynyt olemisen tunne, missä mieli on avoin uuden oppimiseen ja eri asioiden uudelleen määrittymiseen. 

Hypnoterapeutti johdattelee ja ohjaa asiakkaan hypnoottiseen transsiin jossa antaa asiakkaalle  positiivisia suggestioita eli kehoituksia. Hypnoosilla voidaan vaikuttaa vanhoihin, toimimattomiin uskomuksiin, ajatuksiin ja oppeihin jotka tiedostamatta ohjaa ihmisen elämää. Rentouttaa ja vähentää stressiä. Hypnoosista saadaan myös apua mm. tupakanpolttoon sekä moniin muihin asioihin. 

Kokemus hypnoositilasta on henkilökohtainen, yksilöllinen ja jokainen kerta on erilainen. Useimmiten tarvitaan useampia tapaamisia. 

Hieronta

Hieronta avaa ja rentouttaa kehoasi.

Klassisen hieronnan pehmeät, kudoksiin kohdistuvat liikkeet ja otteet rentouttavat mieltäsi, parantavat unesi laatua, rauhoittavat keskushermostoasi sekä rentouttavat kipeytyneitä lihaksiasi.

Urheiluhieronta avaa jumeja ja tukoksia. Vetreyttää niveliä ja jänteitä. Avaa lihaskalvoja.

Kvanttihypnoosi

Kaikki tieto on jo sinussa itsessäsi! Kvanttihypnoosi auttaa sinua itse parantamaan itseäsi, koska vastaukset ovat olemassa jo tietoisuudessasi tässä hetkessä. Kvanttihypnoosi on tekniikka siihen, että pääset tähän tietoon käsiksi muuntuneen mielentilan / transsin avulla. Kvanttihypnoosi etenee rakkaudellisesti ja pakottamatta sinun viisaamman puolesi ohjauksessa, jolloin minkä tahansa asian kohtaaminen tapahtuu laajemmasta ymmärryksestä käsin. Toisin kuin perinteinen hypnoosi, kvanttihypnoosi nojaa ihmisen sisäiseen viisauteen. Hoito etenee aina parhaalla mahdollisella tavalla, koska sitä ei ohjaa rationaalinen mieli (ts.terapeutin tai hoidettavan arviot tilanteesta), eikä siinä anneta mielelle komentoja miten toimia.
"Hoidossa tapahtuu se mitä hoidettava tarvitsee, ei välttämättä se mitä hän haluaa" ja tärkein edellytys kvanttihypnoosiin tuloon on hoidettavan oma motivaatio ja tämän jälkeen luottamus hoitajan ja hoidettavan välillä..
Kvanttihypnoosi poikkeaa perinteisestä hypnoosista, jossa istunto etenee yleensä hypnotisoijan johdolla. Perinteisessä hypnoosi-istunnossa annetaan asiakkaalle hypnoosin aikana suggestioita, joilla pyritään saavuttamaan toivottu tulos kuten tupakasta tai kivusta eroon pääseminen.
Kvanttihypnoosiin tullessa hypnotisoija ja asiakas keskustelevat tavoitteista ennen hypnoosia ja luovat pohjan tulevalle hoidolle. Hypnoosissa, eli muuntuneessa mielentilassa / transsissa, olemme hyvin keskittyneitä ja ainakin osittain irti ympäröivästä fyysisestä todellisuudesta. Kvanttihypnoosi on energiahoitoa, joka hoitaa ihmistä kokonaisuutena käyttäen hyväkseen tietoa, jota rationaalinen mieli ei useinkaan ymmärrä. Varovaisesti onkin arvioitu, että niin hoitaja kuin asiakaskin tiedostavat istunnossa tapahtuvista asioista vain noin 30% sillä asiat tapahtuvat kvanttitasolla. Istuntojen aikana asiakkaat voivat tarinoiden lisäksi nähdä symboleja ja/tai värejä ja on ihan normaalia, että asiakas (joskus myös hoitajakin) kokee voimakkaitakin tuntemuksia ja energiavirtauksia kehossaan.
Kvanttihypnoosin avulla voidaan purkaa solumuistissa olevia traumoja, virheellisiä uskomuksia, vanhoja valoja ym. asioita, jotka aiheuttavat ongelmia ja esteitä nykyisessä elämässämme. Hoidon aikana voi kokea vahvoja energiavirtauksia, kehotuntemuksia ja emootioita sekä nähdä ja asitia monenlaista aina väreistä ja äänistä kuviin, hajuihin ja makuihin. Kvanttihypnoosi on alusta loppuun energiahoitoa, jonka aikana hoidettava kokee sisäisen maailmansa tai saamansa informaation kaikilla henkisillä aisteilla tai osalla niistä - ja kaikki tapahtuu yksilöllisesti. Kvanttihypnoosi on ikäänkuin startti tai jämähtäneen tilanteen avaaja joka laittaa prosessin liikkeelle ja josta asiakas pääsee taas tekemään itse omaa sisäistä työtään. Niin paljon kuin se ketuttaakin, loppujen lopuksi työ on itse tehtävä. Mutta on asioita, kuten kvanttihypnoosi, joista on apua tässä matkassa.  Kesto n. 3 tuntia. 

Kuivakuppaus

Veretön liuku / kuivakuppaus tehdään imukupeilla. Öljytyllä iholla liu´utetaan tai pidetään paikoillaan imukuppeja jolloin alipaine saa aineenvaihdunnan vilkastumaan. Joskus ihoon saattaa jäädä jälkiä hoidosta, mutta ne ovat vaarattomia ja katoavat muutamassa päivässä. Myös yhdistelmähoitona hieronnan kanssa.

Hoidon vaikutuksia: Nestekierto tehostuu ja turvotukset vähenevät. Kuona-aineet poistuvat, sidekudokset saa kimmoisuutta ja vammojen paraneminen nopeutuu. Selluliitti siliää ja arpikudos pehmenee. Erinomainen myös suolentoimintaan, rasitusvammoihin sekä reuman oireisiin (ei akuutissa tulehduksessa). Helpottamaan astma- ja vilustumisoireita, päänsärkyä ja lihaskipua.

Energiahoito

Energiahoito on laaja käsite. Energiahoidoksi voidaan laskea hyvin monia eri hoitomuotoja sen perusteella minkä toimintamekanismin kautta hoito vaikuttaa. Energiahoidoilla viitataan yleensä tekniikoihin, missä hoitovaikutus saadaan kiinalaisen lääketieteen määrittelemän ns. ihmisen energiajärjestelmän kautta.

Vastoin yleisiä käsityksiä energiahoitoja ja niiden vaikutuksia on tutkittu tieteellisesti tarkkaan valvotuissa olosuhteissa joissa on saatu suorastaan hämmästyttävää näyttöä energiahoitojen vaikutuksista.

Suuri osa energiahoidon tehosta perustuu kroonisen stressitilan/jännitysten purkamiseen autonomisesta hermostosta.

Energiahoito vaikuttaa pääasiassa hermojärjestelmän kautta, ja tämän vuoksi sen vaikutus hyvin kokonaisvaltainen. Käytännössä tämä tarkoittaa että hoidoilla saadaan tehokkaita tuloksia hyvin monenlaisissa vaivoissa.

Lähes kaikki krooniset ongelmat johtuvat osaksi tai kokonaan kehon kroonisesta stressitilasta. Vaiva voi olla kipu tai masennus, suklaan himo tai munuaisten vajaatoiminta. Energiahoidot auttavat yleensä juuri silloin, kun länsimainen lääketiede ei siihen pysty. Näissä tapauksissa ongelma on yleensä krooninen stressitila tai oire on hermostoperäinen, eikä tuolloin lääketieteen kokeissa välttämättä löydy mitään. Näissä tapauksissa potilaalle saatetaan sanoa että hän "vain kuvittelee ongelmansa", vaikka kyseessä on todellinen kehon häiriötila.

Kuumat kivet

Ajattele normaali hieronta jota entisestään tehostetaan kuumilla kivillä.
Hot Stone Power eli Kuumakivi tehohoito on kuumilla kivillä tehostettua hierontaa. Kuumien kivien ansiosta hieronta tehostuu, yltää syvemmälle, sulattaa tehokkaasti lihasjännityksiä ja lievittää jännittyneiden lihasten käsittelykipua.

Tehohoito on rentouttava, mutta on oikeasti tehokas ja toimiva hoitomuoto! Saatavana myös hemmotteluhoitona.

Perinteinen Jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on perinteistä mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille.
Kehon tasapainottaminen aloitetaan aina sen perustuksista, jaloista. Selkä hoidetaan istuen. Eteen- ja taakse taivutuksilla, asiakkaan kanssa yhdessä työskennellen, saadaan nikamat ja syvätkin lihakset liikkuviksi.
Nilkat, selkä, polvet ja lonkat, kaikki tuki- ja liikuntaelimistön alueella olevat nivelet ja lihakset kipeytyvät ja aiheuttavat ajan oloon kulumamuutoksia. Näihin kiristyksiin ja virheasentoihin, jopa kroonisiksi muuttuneisiin, apua voi löytyä juuri perinteisestä jäsenkorjauksesta.

Intialainen päähieronta

Intialainen päänhieronta on hierontaa hiusten ja päänahan alueelta sekä kasvojen, hartioiden ja niskan hoitoa. Hoidossa käsitellään myös olkapäät ja korvat.
Reilu puoli tuntia kestävä hoito on "pikaterapiaa" kiireisille ja stressaantuneille. Hoidettava istuu hoidon ajan ja vaatteet pysyy tiukasti päällä koko ajan. Hoidossa ei käytetä öljyä.Hoidon kesto n.45 min.