Ajankohtaista

5.8.21 Syksy saapuu

Tilat Purmojärvellä valmistuvat pikkuhiljaa. Ja sinne siis siirtyminen ... sitten joskus. Poistun siis hierontakamoineni Kauhavalta. Päivässä vaan ei riitä aika sekä salin asioiden hoitamiseen että hierontaan. Joten, tästä eteenpäin, kun olen salilla, keskitys salin asioiden ja -työn hoitamiseen. Kun olen purmojärvellä, keskityn hypnoosihoitoihin ja jossain määrin myös hierontaan. Hypnoosisessiot onnistuu myös etänä esim. whatsappin tai messengerin kautta. Ehkä zoomin. Let´s see. Edelleenkään en myy lahjakortteja. 

Tulen päivittämään nettisivut soveltumaan paremmin siihen, mihin aion painottaa työni tulevaisuudessa. Eli hypnoosiin. Ihminen on niin paljon muutakin kuin mitä päällepäin näkyy. Psykologia on kiinnostanut aina ja se mitä päällepäin ei ihmisessä näy. Korvien väli. Pitkäaikainen stressi, lapsuuden aikaiset kokemukset, nuoruuden traumat, aikuisuuden ongelmat ovat suuri syy siihen miksi niin moni voi huonosti. Stressi jää kehoon. Siihen ei niska-hartia alueen hieronta auta. 


28.12.20 En ota uusia asiakkaita enkä myy lahjakortteja

Viime vuodet ovat olleet todellista ajankäytön hallinnan opettelua. Nyt alkaa pikkuhiljaa mennä kaaliin etten voi olla joka paikassa yhtäaikaa väsymättä ja ilman että jokin osa-alue sakkaa ja pahasti. Kun kaikkea on liikaa, en voi tehdä kaikkea hyvin vaan vähän sinne päin. Se tuntuu pahalta.

En ole luopumassa hieronnasta kokonaan, mutta pidän hierontahuoneen todella hiljaisena. Valtaosa päivästäni kuluu kuntosalin päivittäisissä töissä, askareissa kotitilalla sekä perheen kanssa. Opiskelen hypnoterapiaa joka on saanut ison palan sydämestäni. Sillä se toimii. Ja sitä tarvitaan. Alunperin opiskelin hierojaksi, koska halusin ymmärtää ihmiskehoa paremmin ja tahdoin hieronnan olevan OSA työtäni, ei koko työni. Olen kiitollinen kaikista asiakkaistani tähän mennessä. On ollut ilo työskennellä ja oppia teidän kanssanne. Mutta kaasupoljin juuttui päälle ja nyt on aika jarruttaa. Palata alkuperäiseen suunnitelmaan hieronnan osalta. Tieni ja mielenkiintoni vie minua kehon huollosta mielen hoitoon. Hypnoosin maailmaan. Stressin purkuun. Alitajunnan pariin. Ihmisen sisäinen maailma on aina kiinnostanut minua. Nyt saan siihen mahdollisuuden olematta kuitenkaan psykologi. 

Mikään ei ole niin varmaa kuin muutos. Ja koska joulupukki ei tuonut minulle lisää tunteja päiviini tai päiviä viikkooni, niin nyt on aika muuttaa asioita. Tehdä sitä, mikä tuntuu oikealta. Sanoa "EI, asioille jos siltä tuntuu. Tämä on minun elämääni. Minun tieni ja valintani. Mutta yhtä matkaa perheeni kanssa. Ehkä jossain vaiheessa valitsen palata takaisin hieromaan enemmissä määrin. Ehkä en. Aika näyttää. 

En voi ottaa uusia asiakkaita. Jos täytän kalenteriani uusilla asiakkailla, en voi taata hoitosuhteen jatkuvuutta nykyisille asiakkaille mikä on väärin heitä kohtaan. En myöskään myy lahjakortteja. Lahjakortti on maksettu hoito joten asiakkaalle täytyy löytää jostain rako kalenteriin vaikka aikoja ei enää olisi. Tyhjästä kun on paha nyhjäistä.  

Summa summarum. Hieron edelleen hyvin pienessä mittakaavassa enkä ota uusia asiakkaita. En myöskään myy lahjakortteja hierontaan. Mutta ehdottomasti hoidan ja hieron jos sinulla on käyttämätön ja voimassa olemassa oleva lahjakortti hierontaan tai muuhun hoitoon. Huom. lahjakorttiasiakkaat, en hiero kesällä -21. Tämä on sitä töiden kausittaista jaksottamista :)


"Elä niin kuin kuolisit huomenna. Opiskele niin kuin eläisit ikuisesti." - Mahatma Gandhi.


Hierontahuone saa alivuokralaisen joulu-tammikuuksi! (12/20 - 1/21)

Koulutettu hieroja Elina Huhdankoski alkaa hieroa iltaisin Kuntokeskus Korjaamolla "Pt ja Hieronta Mari:n tiloissa. Alustavasti suunnitellut illat ovat joulu- ja tammikuussa ma, ti ja ke klo 16-20. Aikoja voi kysyä suoraan Elinalta. Elinan tavoittaa numerosta 045-328 0354 tai ajanvarausjärjestelmästä: booksalon.fi/elinan-hieronta. Maksutapoina Elinalle käy kortti tai käteinen. 

Joulunaikaa odotellessa

Kohta on joulu!!! Hitsi kun aika on kiitänyt nopeaa. Vihdoin kun sai syksyn rullaamaan, saakin laittaa rutiinit naulaan. 

Marras-joulukuun hieronta-ajat alkaa olla täynnä. Kas kun en hiero kuin muutamana päivänä viikossa ja vain muutaman asiakkaan päivässä. Näin se homma etenee. Sitten siivoilen salilla, harkkaan uutta, pidän asiakaspalvelua, jumppia, nautin lapsieni ja mieheni seurasta, opiskelen, hoidan henkilökohtaista kotieläintarhaa... :)

Joo, mutta oikeesti. Marras-joulukuun hieronta-ajat alkaa todellakin olla täynnä. Muutama yksittäinen tunti mahtuu ja peruutuksia saattaa tulla. Joulunajalle vk 52-1 en ota hieronta-asiakkaita. Tammikuun hieronta-aikoja otan vastaan vasta myöhemmin joulukuussa kun tiedän muut työni. Hierontaan vapautuva työaika riippuu kuntosalin arjen aikatauluista kevätkauden 2021 aikana. 

Nautitaan lähestyvästä joulunajasta! Rauhoitutaan. Rentoudutaan. Ne kaapit ja suursiivot ehtii tehdä myöhemminkin. Minä ainakin jouluihmisenä nautin <3 

HYPNOTERAPIA

Opiskelen siis Kliinistä Hypnoterapiaa. Hurjan mielenkiintoista. Nyt pitäisi vain alkaa tehdä hommia :) Mutta aloitetaan iisisti. Ajattelin esimerkiksi "Minäkuvan kohottamista. Tai "Rentoutuminen stressin lieventämiseksi. Ehkä jopa "Tupakanpolton lopettamista tai "Painon pudotusta. Kahteen viimeiseen tarvitaan sitten asiakkaalta 150% halu toteuttaa tuo!

Sammakoksi en sinua hypnotisoi.  Enkä pupuksi. Itse asiassa en saa sinua tekemään mitään sellaista mihin et ole halukas. Hypnoosissa olet silti tietoinen ympärilläsi tapahtuvista asioita ja voit poistua transsista avaamalla silmäsi. Hypnoosissa et ole unessa etkä vain chillaile silmät kiinni. Hypnoosi on ihmiselle luonnollinen tila :) Tervetuloa kokeilemaan!

Brain Relief - Ensiapua stressaantuneille aivoille.

Brain Relief on syvärentouttava kosketushoito. Hoitomuoto on Suomalaisten kehittämä ja suosio kasvaa kovaa kyytiä. Voit tulla hoitoon vaikka ihan vaan rentoutumaan ilman suurempaa syytä. Stressin laantumisen myötä olo tuntuu levolliselta ja hyvältä. Jo yksi hoitokerta tekee hyvää, kolmen sarjahoito superhyvää! 

55€ / kerta                150€ / 3 kertaa

Syksy - Talvi 2020

Syksy on saapunut! Viime talvi näytti sen, että en todellakaan ehdi olla joka paikassa yhtä aikaa, vaikka kuinka kovasti haluaisin. Siispä vähennän hierontaa ym hoitoja. Tästä lähtien siis hieron pääasiassa maanantaisin ja torstaisin, päivällä. Illat on ihan muutenkin tehokkaasti buukattu. Lopun työajan vietän muiden tehtävien parissa. Viikonloppuisin en hiero. Vapaa-aika kuluu perheen ja kotitilan parissa. 

Ja edelleenkään en ota töitä tällä hetkellä ravintopuolen asioiden kanssa. Miksi en, on ihan oma lukunsa jota en nyt avaa. Sanotaanko vain että aika usein ongelma ei ole itse syöminen vaan jossain ihan muualla. Apu siihen ei tule siitä, että käsketään syömään tuotetta A ja välttämään tuotetta B.....

Aikaa lohkeaa myös opiskeluihin, koulutuksiin ja lyhytkursseihin. Opiskelen paraikaa ICH:lla Kliinistä Hypnoterapiaa. On mielenkiintoista! Tässä monelle pelkkää ruokavaliota enemmän apua niihin ravintoasioihin ;)

Vaikka kuinka ihana olisi antaa hieronta-aika kaikille sitä haluaville, niin en voi sitä tehdä. Jos siis tiedät, että maanantai tai torstai päivät eivät käy vaan olisit enemmän toisen viikonpäivän tai ilta-ajan tarpeessa niin suosittelen soittamaan jollekulle toiselle hierojalle. Kauhavalla ja lähiseudulla on monia loistavia, ison peukun arvoisia hierojia!!

Kiitos ja loistavaa syksyä <3

Kesä 2020

Kesällä 2020 hieron vain satunnaisesti. Tämän vuoksi ajanvarauskalenterini on myös kiinni. Mahdollisia avoimia aikoja ilmoittelen facebookissa, mikäli niitä tulee. Kauhavalla ja naapurikunnissa on taitavia hierojia joiden puoleen pyydän kääntymään nyt kesäaikana. Syksyllä jatketaan aikataulun sallimissa määrin. -Kiitos ja mukavaa kesää Sinulle :)

05/20

Viimein saapui postissa todistus Suomen Energiahoitajilta. Olen nyt Taso 1 hoitaja. Taso 2 kurssit ovat menossa parhaillaan.  

04/20

Tällä hetkellä en tee hommia ravintoasioiden parissa. Pt- puolella otan vastaan lyhytaikaisia asiakkuuksia kuten esimerkiksi kuntosali / kotitreeniohjelmien laatimisia ja läpikäymisiä. Ravintovalmentaja-asiakkuuksia en valitettavasti ota vastaan ollenkaan. 

13.5.19

Viikonlopun koulutus takana. Nyt yhdistetään Suomen Energiahoitajien BodyMind Energy Balancing Fyysisen kehon hoitoon myös Energiakehon hoito. Tehokas peruspaketti. Ei tarvi uskoa, tule kokeilemaan :) 20€ / kerta, n.90min. Varattavissa nettiajanvarauksesta (`Hinnasto`  sivulta)

8.4.19

Valmistuin PilatesHealth ohjaajaksi Suomen Terveysliikuntainstituutista (FIFH Oy). Ryhmäliikuntatunnit Kuntokorjaamolla alkavat kesällä. Myös yksilöohjausta. 

31.3.19

Suomen Energiahoitajien hoitaja-harjoittelija hintaan Energeettistä fyysisen kehon jäsenkorjausta 10€/kerta (60-75min). Hinta voimassa huhtikuun ajan. Lisää Blogissa, klikkaa tästä! Soita ja varaa aika!

Kysy myös Intialaista päähierontaa! 

16.12.18

Vielä ehtii ostaa lahjakortit pukinkonttiin! Hierontalahjakortti ilahduttaa aina. Nyt voit valita perinteisen hieronnan sijaan myös kuumilla kivillä tehostetun hieronnan tai kuuma/liukukuppausta eli imukupeilla tehtävää hoitoa jossa ei rikota ihoa kuten verikuppauksessa. 

Joulunajan hieronta-ajat alkaa olla varattuina, kannattaa aina kysäistä mahdollisia peruutusaikoja. Ajat näet myös ajanvarauksesta


15.12.18

Kuivakuppauskurssi takana ja uusia ideoita päässä. Nyt minulta saa itselle tai lahjaksi hoitoja kokonaan tai osittain kuivakuppauksen kanssa. 


28.10.18

Kuumakivihieronta kurssilla käyty ja intoa täynnä. Voi mitä kaikkea kivaa näillä kivillä voi tehdä!! Todella ihana, rentouttava hemmotteluhoito joko itselle tai lahjaksi.